Maatregelen in onze praktijk vanaf 4/5/20

gepost op zondag 3 mei 2020

Vanaf maandag 4/5/20 kan u terug terecht in onze praktijk voor alle acute en chronische zorgen. Gezien de huidige COVID-19 epidemie gelden wel een aantal duidelijke afspraken. Deze kan u hier best op voorhand eens doornemen. 

Extra arts

gepost op maandag 20 april 2020

Vanaf maandag 20/4/20 zal Dr. Vanden Bulcke ons team voor minstens 3 maanden vervoegen.

Update maatregelen Coronavirus COVID-19

gepost op donderdag 12 maart 2020

Indien u symptomen vertoont van een luchtweginfectie (koorts, hoest, kortademigheid, keelpijn of neusloop),

gelieve thuis te blijven en telefonisch contact op te nemen met de praktijk op het nummer 053/80.18.90.

Update risicogebieden Coronavirus COVID-19

gepost op vrijdag 6 maart 2020

Landen en regio's met wijdverspreide transmissie:

  • China, Zuid-Korea, Iran, Noord Italië (regio’s van Lombardije, Veneto, Emilia-Romagna, Piemonte, Ligurië, Trentino Zuid-Tirol, Friuli-Venezia Giulia, Valle d’Aosta) en de regio van Marche

CORONAVIRUS COVID-19

gepost op maandag 2 maart 2020

Indien u symptomen vertoont van een luchtweginfectie (koorts, hoest, kortademigheid)

EN

- ofwel recent in China, Iran, bepaalde delen van Italië (provincies Lombardije, Veneto of Emilia Romagna), Zuid-Korea, Japan of Singapore bent geweest

-ofwel mogelijk in contact bent geweest met een besmette persoon

Gelieve thuis te blijven en telefonisch contact op te nemen met de praktijk op het nummer 053/80.18.90.

Op die manier kunnen wij de juiste aanpak garanderen en wordt het besmettingsrisico tot een minimum beperkt.

Indien u niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, kan u gewoon op consultatie komen en is er geen reden om te denken aan infectie met het Coronavirus COVID-19.

Afwezigheid Dr. Janssens


gepost op woensdag 5 juni 2019


Dr. Janssens zal voor onbepaalde tijd afwezig zijn en wordt vervangen door Dr. Degroote.

Bevallingsverlof


gepost op maandag 1 april 2019


Momenteel is Dr. Van Der Eecken in bevallingsverlof tot eind juli 2019 en zal zij vervangen worden door Dr. Wackenier.

Extra arts


gepost op woensdag 21 november 2018


Vanaf maandag 26/11/18 zal Dr. Degroote tijdelijk bijspringen in onze praktijk om zo de winterpiek mee te helpen opvangen. Zij zal aanwezig zijn op maandag, woensdag en donderdag. 

Vervanging


gepost op maandag 29 mei 2017


Vanaf donderdag 1/6/17 zal Dr. Wackenier ons team tijdelijk vervoegen ter vervanging van Dr. Van Der Eecken. Zij zal consultaties doen op maandagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag. U kan ook bij haar elektronisch een afspraak maken.

September 2016

gepost op vrijdag 9 september 2016

Vanaf 1 september 2016 verwelkomen wij Dr. Charlotte Van Der Eecken als vaste arts in ons team. Na haar 2-jarige opleiding blijft zij ook bij ons in de praktijk om hier als zelfstandig huisarts aan de slag te gaan.

September 2015

gepost op donderdag 10 september 2015

- Vanaf 1 september 2015 vervoegde Dr. Kirsten Van Rumst als vaste arts ons team in de huisartsenpraktijk. Na 2 jaar de opleiding tot huisarts in onze praktijk te vervolledigen, start nu voor hem een nieuw hoofdstuk als zelfstandig huisarts.

- Dr. Charlotte Van Der Eecken zal ook haar 2e jaar als Huisarts-in-opleiding bij ons in de praktijk verder volgen.

- Voor een bloedonderzoek kan u nu ook iedere 2 weken op maandagochtend tussen 8u en 9u30 terecht bij de verpleegkundige. Hierdoor kan u dan op een later tijdstip de resultaten met uw arts bespreken. Dit bevordert de kwaliteit van de zorg. Op die manier hoeft u niet meer te bellen voor de resultaten en kan uw arts tijdens de consultatie meer tijd maken om uitleg te geven en antwoorden te geven op uw vragen.

Dr. Charlotte Van Der Eecken

gepost op donderdag 28 augustus 2014

Op 1 september nemen wij afscheid van Dr. Jana De Feyter. Zij heeft haar 2-jarige opleiding achter de rug en zal zich vestigen in Bambrugge. Wij wensen haar alvast een dikke proficiat en veel succes!

Op 1 september verwelkomen wij ook Dr. Charlotte Van Der Eecken. Zij begint aan haar 1e jaar Huisarts-in-opleiding bij ons in de praktijk. De eerste weken zal zij met de andere artsen meevolgen en daarna zal zij zelfstandig consultaties en huisbezoeken doen. Wij wensen haar ook veel succes met het begin van haar opleiding!

Verhuis 10 juni

gepost op donderdag 15 mei 2014

Vanaf dinsdag 10 juni zullen de consultaties niet meer doorgaan in de Bremenhulweg, maar wel in de Kasteeldreef 8 bus 2. In deze gloednieuwe praktijk zal elke arts over zijn eigen consultatieruimte beschikken en er werd ook een afzonderlijk secretariaat voorzien. Hierdoor zal de organisatie van de zorg voor onze patiënten nog vlotter kunnen verlopen. Het telefoonnummer en de website zullen niet veranderen zodat u ons steeds makkelijk kan blijven bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid ter hoogte van De Bron en op de Markt. Wij kijken er alvast naar uit!

Nieuw schema consultaties

gepost op dinsdag 18 maart 2014

Vanaf maandag 31/3/'14 zullen wij enkele kleine aanpassingen doorvoeren in het consultatieschema. Dit zal geen invloed hebben op de zorg die wij u bieden. Vanaf einde deze maand kan u voor iedere arts afzonderlijk het vernieuwde schema bekijken bij Consultaties.

Dr. Kirsten Van Rumst

gepost op dinsdag 5 november 2013

Vanaf 1 september verwelkomen we Dr. Kirsten Van Rumst in ons team. Net zoals Dr. Jana De Feyter vervolledigt hij zijn opleiding als Huisarts-in-opleiding (HAIO) in onze praktijk. Om huisarts te worden dient men na de algemene opleiding Geneeskunde nog 2 jaar specialisatie te volgen bij een erkende opleidingsplaats zoals onze praktijk. Samen met ons staan zij mee in voor de goede medische zorgen van onze patiënten.